Skip to content

WIFI INSTALLATIES

INSTALLATIE | LEVERING | ADVISERING 

UNIFI ENTRERPRISE WIFI-SYSTEEM

UniFi is een revolutionair WiFi-systeem dat hoogwaardige prestaties combineert met ongelimiteerde schaalbaarheid en centraal beheer én bovendien ook nog betaalbaar is. Het UniFi Entrerprise WiFi-systeem is een schaalbare enterprise oplossing, ontworpen om eenvoudig te installeren en beheren. UniFi accesspoints hebben een slank ontwerp en kunnen eenvoudig aan een plafondtegel of muur worden gemonteerd door middel van de bijgeleverde beugel. Er zijn ook modellen beschikbaar welke ontworpen zijn voor buiten.

SCHAALBAAR & GECOMBINEERD ENTERPRISE WIFI BEHEER

Het UniFi Enterprise WiFi-systeem bevat ook de UniFi Controller software.
Met de UniFi Controler Software kan een netwerk snel worden ingesteld en beheerd zonder dat daar speciale training voor nodig is. Real-time status, automatisch nieuwe accesspoints detecteren, een kaart van het gebouw invoegen en geavanceerde beveiligingsopties zijn naadloos geïntegreerd.

EIGENSCHAPPEN ENTRERPRISE WIFI

Bespaar tijd en geld ten opzichte van traditionele entrerprise WiFi-systemen welke een hardware controller gebruiken. UniFi word gebundeld geleverd met de UniFi Controller software. De krachtige hardware accesspoints ondersteunen het nieuwste type 802.11ac WiFi met MIMO technologie, welke gigabit snelheden mogelijk maakt en afstanden tot 125 meter. Andere modellen maken gebruik van 802.11n WiFi met MIMO technologie, welke suprieur werkt in de 2.4 en 5 GHz frequenties.

Met de intuïtief werkende Controller software kunt u al uw UniFi Accesspoints beheren in een makkelijk te begrijpen beheersysteem.

DIRECT ADVIES VAN ONZE ADVISEUR?

Neem direct contact op met onze klantenservice: 0252-250620 of stuur ons een e-mail.

Back To Top